وي با اشاره به اينکه براي دستيابي به اهداف توسعه گردشگري بايد گامي پرشتابتر برداريم تصريح کرد: گردشگري تنها صنعت زودبازده و جايگزين نفت است که اشتغالزايي بسيار بالايي دارد.
معاون سرمايهگذاري و طرحها، پرداخت 300 هزار ميليارد ريال تسهيلات به سرمايهگذاران بخش گردشگري طي پنج سال آيندهرا مورد ارزيابي قرار داد و گفت: براي تحقق جذب گردشگر خارجي نيز نيازمند حمايت و کمک همه جانبه از سوي مسئولان قواي سه گانه، مردم و بهويژه رسانههاي ارتباط جمعي هستيم.
وي با اشاره به شناسايي و معرفي 557 منطقه نمونه گردشگري افزود: در صورت سرمايهگذاري در اين مناطق، اين شهرها در ليست مقاصد گردشگري دنيا قرار خواند گرفت و اين موضوع انقلابي را در عرصه گردشگري رقم ميزند.
موسوي، عزم دولت در جذب گردشگر خارجي را مورد ارزيابي قرار داد و اظهار داشت: تغيير کاربري اماکن به کاربري گردشگري، بخشودگي عوارض، اعطاي مجوز و کاهش زمان تصويب طرحها از چند سال به چند هفته و ارائه آنها به بانکهاي عامل از جمله اقدامات انجام شده در سال 86 براي رسيدن به جذب گردشگر است.
معاون سرمايهگذاري و طرحها از احداث سرويسهاي بهداشتي در فاصله بين شهرها خبر داد و اظهار داشت: مقرر کردهايم در هر 25 کيلومتر يک مجموعه سرويس بهداشتي احداث شود.
موسوي، ساماندهي مجتمعهاي بينراهي، تجميع اختيارات دستگاههاي دولتي براي کاهش سردرگمي مردم و دعوت از مردم براي سرمايهگذاري در توسعه زيرساختهاي گردشگري کشور را از برنامههاي سال آينده اين سازمان برشمرد./102
انتهای پیام/